Ny organist - reception

Reception

 

Søndag d. 3. april kl. 10.30 tiltræder Marcus Nygaard Pedersen som ny organist ved Broager Kirke.

 

I den anledning indbydes til velkomstreception i Sognegården umiddelbart efter gudstjenesten.


Hilsen Broager Menighedsråd


 

Marcus Nygaard Pedersen skriver om sig selv:

Marcus Nygaard Pedersen
Mit navn er Marcus, og jeg er den nye, heldige organist i Broager sogn. Jeg kommer fra en stilling i Holbøl som organist, og jeg glæder mig til alle de mange skønne opgaver i Broager, dette vidunderlige. historiske sogn. Jeg har gået og arbejdet på Rønshoved Højskole, hvor der er udsigt til Broager kirke, og jeg kunne ikke forestille mig et skønnere sted at blive organist. Jeg kommer med en kandidatuddannelse i musikvidenskab og tysk, og jeg er lige nu i gang med en organistuddannelse i Løgumkloster. 

Jeg bor i Aabenraa med min kæreste og udover min kæmpe passion for musik i alle afskygninger, nyder jeg at bruge tid med tysk litteratur som Kafka, Paul Celan og Hertha Müller, og gastronomi, da jeg kommer ud af en kokkefamilie.

Jeg glæder mig til at møde jer alle!

(Se også marcusnygaardpedersen.dk)