Sogneaftener i efteråret 2017

”Hvis ej der var noget at kæmpe for, hvad var da vel jeg og du?”

Tirsdag d. 10. oktober kl. 19:00
Lola Jensen: ”Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids”

Torsdag d. 26. oktober kl. 19:00
Erik Lindsø: ”Lukket på grund af ombygning” – At overleve med en teenager i huset. Portræt af en ungdomskultur.

Mandag d. 6. november kl. 19:00
Peter Hedegaard. ”Hjerternes revolution”
Tre aftener - velegnet for de fleste aldersgrupper
Vel mødt i Broager Sognegård
Tirsdag d. 10. oktober kl. 19:00

Lola Jensen - Socialpædagog og familievejleder.  Lola Jensen er fast tilknyttet TV2s Go’morgen Danmark som ekspert.

”Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids”

Parforholdets positive (u)muligheder efter ønskebarnets ankomst. Trivsel i Familien Danmark/forældreroller i dag – job, børn. Få det hele til at hænge sammen. Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres-mindskes? Er forældrerollen sikret? – Hvordan ”overlever” man forældrerollen? Hvem bestemmer hjemme hos jer? Model til at turde sætte omsorgsfulde rammer og give værdisætning videre til børnene.

En aften for alle, hvor både opgaverne som forældre og bedsteforældre bliver ”sat på dagsordenen”.

Entré og kaffe: 50 kr.

Torsdag d. 26. oktober kl. 19:00

Erik Lindsø. Forfatter og kultur-journalist, har været højskoleforstander på Rønshoved Højskole, programmedarbejder i Danmarks Radio og redaktør for Højskole-bladet.

”Lukket på grund af ombygning”
– At overleve med en teenager i huset. Portræt af en ungdomskultur.

“Børn vil ganske enkelt ikke ligne deres forældre. Alligevel bruger nogle forældre de bedste år af deres liv på forgæves at ville ændre den naturlov,” siger Erik Lindsø. “Der laves undersøgelser som aldrig før af børn og unge. Og aldrig har vi haft sværere ved at forstå dem. Hvorfor?” spørger Lindsø. I foredraget kommer han med svaret.

“Erik Lindsø elsker ungdommen, og han kan få øje på det bedste i dem”. En aften for alle, hvor både opgaver- ne som forældre og bedsteforældre bliver ”sat på dagsordenen”

Entré og kaffe: 25 kr.

Mandag d. 6. november kl. 19:00

Peter Hedegaard. Foredragsholder og valgmenighedspræst ved Holstebro Valgmenighed.

”Hjerternes revolution”

En rejse gennem Danmarkshistorien fra 1945 til i dag. Forfatteren Erik Ålbæk Jensen skrev i 1990, at vi har brug for en ”hjerternes revolution”. Gælder det stadig? Hvordan møder vi tidens udfordringer med den nære historie i bagagen? Igen en aften for alle.

Entré og kaffe: 25 kr.

Broager Menighedsråd