Babysalmesang

Broager kirke tilbyder babysalmesang for børn mellem 2 og 12 måneder. Og til efteråret starter et nyt hold op i Broager sognegård.

Vi mødes følgende mandage i sognegården kl. 9.45-10.30:
11/9 - 18/9 - 25/9 - 2/10 - 9/10 - 23/10 - 30/10 - 6/11
Forløbet afsluttes med en babygudstjeneste lørdag den 11/11 kl. 9.45-10.15
Tilmelding sker på mail til kontor@broagerkirke.dk
Ved tilmelding: Oplys dit navn, email, tlf.nr. og barnets navn.
Det koster 100kr. at deltage, som betales ved opstart.

Babysalmesang

for børn mellem 2 og 12 måneder
Kom og vær med sammen med dit barn til salmesang, musikaktiviteter og leg. Tilbuddet strækker sig over 8 mandage kl. 9.45-10.30 (bagefter drikker vi kaffe og hygger os sammen). Første gang mandag den 11. september i Broager sognegård. Ferie i uge 42. Vi vugger og danser, vi er stille og vilde, vi spiller og synger med nogle af vore dejlige salmer i centrum. Kan man godt det med så små børn?? Ja da, og de stråler af glæde! Babyer er faktisk temmelig begejstrede for at høre salmer, de skaber en intensiv oplevelse, især sammen med mor eller far. Medbring et lille tæppe, som baby kan ligge på.

Musikpædagog og organist Hannelore Nissen-Berdiin skriver:

Musik med små børn er én af mine hjertesager. Vi har en forpligtelse til at vække børns kreative og musikalske evner og påvirke deres udvikling gennem musik så tidligt som muligt. De sange og salmer, børnene hører fra helt små af, bevarer de hele livet.
Hvis du vil vide mere om babysalmesang, før du melder dig til, ring gerne til mig på tel 61307446.
Jeg glæder mig til at se jer.
Hannelore Nissen-Berdiin
(musikpædagog og organist)